St. Pauli II vs. FC Teutonia 05 gemist?: 2-0 succes voor de gastheer |nieuws.de

2022-09-10 15:46:54 By : Mr. Peter Tian

Een samenvatting van de spannende Regionalliga Nord-wedstrijd tussen FC St. Pauli II en FC Teutonia 05 op speeldag 7: Alle doelpunten en hoogtepunten van 7 september 2022 vind je hier op news.de.Op de 7e speeldag in Norderstedt in de Regionalliga Nord (Noord-Duitse voetbalbond) verwelkomde de thuisploeg FC St. Pauli II op woensdag 7 september 2022 de gasten van FC Teutonia 05 voor 250 toeschouwers.Locatie: Edmund Plambeck Stadion.De wedstrijd eindigde voor de teams met een 2: 0. De winnaar FC St. Pauli II verliet triomfantelijk het veld.De wedstrijd in de regio Noord-Duitsland werd gefloten door Jarno Wienefeld.Hij werd ondersteund door zijn assistenten Marco Kulawiak en Devin Wengorz.Een thuiszege waar FC St. Pauli II-trainer Elard Ostermann heel tevreden mee kan zijn.FC Teutonia 05-coach David Bergner en zijn spelers zullen zeker weten hoe ze een dergelijke nederlaag moeten onderzoeken.Met een totaal van 10 punten staat de thuisploeg met FC St. Pauli II-coach Elard Ostermann nu op plaats 9. De tegenstander onder FC Teutonia 05-coach David Bergner scoorde 10 punten en staat op de 10e plaats in de rangschikking.32 minuten: Scheidsrechter Jarno Wienefeld toont een speler van St. Pauli II een gele kaart.42 minuten: Een speler van FC Teutonia 05 krijgt een gele kaart.43 minuten: Er is een gele kaart voor een St. Pauli II-speler.De stand bij rust is na 45 minuten 0-0.46 minuten: Scheidsrechter Jarno Wienefeld geeft de speler van FC Teutonia 05 een gele kaart.50 minuten: Een doelpunt van FC St. Pauli II-speler Robin Guy Müller.54 minuten: Een speler van St. Pauli II krijgt een gele kaart.55 minuten: FC Teutonia 05-speler Fabian Friedemann Graudenz wordt vervangen.Ridel Varela Monteiro komt voor hem.56 minuten: Scheidsrechter Jarno Wienefeld geeft de speler van St. Pauli II een gele kaart.63 minuten: David Bergner besluit dat Diamant Berisha moet spelen.Linus Niklas Martin Meyer gaat van het gazon af.63 minuten: FC Teutonia 05-speler Ole Wohlers wordt vervangen.Maik Lukowicz komt voor hem het veld op.72 minuten: Een speler van FC Teutonia 05 is nu van het veld omdat hij de rode kaart ziet.73 minuten: St. Pauli II-speler Gwangin Lee zet de strafschop om in een doelpunt.77 minuten: Elard Ostermann besluit dat Mika Clausen moet komen.Lennart Ken Appe gaat van het gazon af.79 minuten: David Bergner besluit dat Ismael Idriss Mansaray moet spelen.Fabian Istefo gaat van het gazon af.81 minuten: Elard Ostermann besluit dat Luis Steiger Borrero moet spelen.Robin Guy Müller gaat van het gazon af.86 minuten: Scheidsrechter Jarno Wienefeld toont een speler van FC Teutonia 05 een gele kaart.89 minuten: Een speler van FC Teutonia 05 krijgt een gele kaart.90 + 3 minuten: St. Pauli II vervangt Gwangin Lee voor Tom Kankowski.Eindresultaat van de wedstrijd: Na 90 minuten spelen is de uitslag bekend.De teams verlaten het veld met een 2-0 voorsprong.Ondanks een volledige inzet van beide teams in de wedstrijd FC St. Pauli II tegen FC Teutonia 05 kon geen van de kickers twee of meer doelpunten maken.De enige doelpuntenmaker van de wedstrijd was Müller.Status van de huidige tafel na de wedstrijd op speeldag 7, St. Pauli II vs. (start was 07.09.2022, 18.30 uur).Volgt u News.de al op Facebook, Twitter, Pinterest en YouTube?Hier vind je het laatste nieuws, de laatste video's en de directe lijn naar de redactie.Opmerking: we gebruiken gegevens van de Duitse voetbalbond (DFB) voor onze verslaggeving over voetbalwedstrijden.Vanwege het hoge aantal gespeelde games per speeldag worden deze gegevens slechts willekeurig gecontroleerd door onze redactie.We accepteren meldingen op gezetl@news.de.