Triple Hoppius maakt de blikopener voor MSV vrouwen: MSV Duisburg

2022-09-17 13:54:25 By : Ms. Sivvy Leung

MSV Duisburg Margaretenstraße 5 - 7 47055 Duisburg Postbus 10 09 50, 47009 DuisburgT 0203 9310 0 F 0203 9310 1902 www.msv-duisburg.de info(at)msv-duisburg.deOpeningstijden ma t/m vr: 13:00 tot 16:30 uurProfessionele selectie heren 2022/23 De huidige professionele selectie van onze mannen voor het seizoen 2022/23Professionele selectie dames 2022/23 De voorlopige teamfoto van onze MSV dames in seizoen 2022/23ZebraFM - Hoor wat anderen zien!Mis nooit meer een minuut van het spel met de MSV webradio!Downloads Handtekeningkaarten, posters of liedjes - er is hier iets voor elke fan!Zebra Bond 5 jaar Zebra Bond!Zo werkt de uitbetalingWord lid van de MSV KidsClub!U kunt zich verheugen op vele geweldige voordelen en acties.Onze zebravrouwen winnen hun eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen tegen Magdeburger FFC 5:0 (2:0) en gaan zo door naar de volgende ronde van de DFB Cup.Voor het eerst dit seizoen stond het vader-zoonteam van Schneck samen aan de zijlijn voor de tweede ronde van de DFB Cup.Ze moesten het korte tijd zonder Alissa Andres doen, die wegens ziekte niet aan de reis begon.Onze zebra's begonnen het spel op de best mogelijke manier.Hoppius maakte er in de tweede minuut 1-0 van.Tien minuten later moest Rudloff weer inhalen in de Magdeburg-box, maar de vreugde duurde niet lang.Rudloff had een schot naar voren van Halverkamps geblokkeerd en Hoppius stond waarschijnlijk buitenspel toen het schot werd genomen, waardoor de stand 1-0 bleef.Ook daarna was het bijna uitsluitend in één richting.De enige uitzondering in de beginfase was een excursie van Abraham in de 23e minuut voor het doel van Duisburg, maar Mahmutovic was sneller.Na verdere kansen van Leonhart, Halverkamps en Hoppius was het die laatste na een half uur die via een rebound de rust op 2-0 bracht."We hebben de verplichte taak vervuld, maar we hebben vandaag grote kansen in de dubbele cijfers gemist", zei de teambaas boos na het laatste fluitsignaal."De keeper hield enkele kansen heel goed vast!" prees hij de tegendoelman Rudloff.Na de herstart was het weer Hoppius die er 3-0 van maakte.Er was veel dreun achter het schot.De MSV-vrouwen waren veruit superieur, maar faalden regelmatig vanwege het aluminium of de keeper.Bijna 10 minuten voor het laatste fluitsignaal beloonde Leonhart zichzelf eindelijk met een doelpunt - de 16-jarige had hard gewerkt."Ik heb haar tijdens de rust gezegd geduld te hebben en het niet te willen forceren.Zij deed.Het is heel leuk dat ze werd beloond.Je ziet dat ze een aanwinst is voor het team!” zegt Schneck opgewekt.Kort voor tijd wees de scheidsrechter naar het punt na een overtreding op Zielinski.Fürst zette de 911 humorloos om tot 5-0."Uiteindelijk hebben we de taak op een superieure manier voltooid, maar we kunnen ook dingen uit deze game halen om te leren."Op zondag 18 september 2022 om 16.00 uur verwelkomen we Bayer Leverkusen op de eerste dag van de FLYERALARM Women's Bundesliga.2' Het begint hier goed!Hoppius met de 1:0 voor onze zebra's.12' Buitenspeldoel voor onze zebra's.De doelman in de Magdeburg-box laat een schot van Halverkamps naar voren stuiteren, waar Hoppius staat en de vermeende 2-0 binnendringt.Helaas stond ze waarschijnlijk buitenspel.16' Grote kans voor Leonhart.Halverkamps legt de bal in het strafschopgebied en Leonhart hoeft alleen maar zijn voet neer te zetten, maar mist nipt.23' De eerste goede kans van de gastheren, maar Mahmutovic is er.27' Een beetje flipperen in het strafschopgebied van Magdeburg.Eerst wordt het op de lijn gewist, dan buigt de keeper op de een of andere manier het volgende schot over het doel.33' Goeie!Een schot van Halverkamps wordt afgeblokt, maar het vervolgschot van Hoppius is binnen!41' Cin heerst in het strafschopgebied.Helaas raakt je schot alleen de paal.55' Triplepack Hoppius!Er was veel dreun achter het schot!58' Pffff!Dus op een gegeven moment moet de bal erin bij Ashley Leonhart... Volgende grote kans, maar de lat heeft iets tegen.80' EINDELIJK!Daar is het doelpunt voor Ahsley Leonhart!Daar heeft ze in deze wedstrijd hard voor gewerkt.88' Na wat commotie in het strafschopgebied valt Zielinski na een overtreding.De scheidsrechter beslist over een strafschop, die Vanessa Fürst ijskoud omzet.90' laatste fluitsignaal!Met een 5-0 overwinning gingen onze zebravrouwen vol vertrouwen door naar de volgende ronde van de DFB Cup.Magdeburg FFC: Rudloff-Temp (77e Schneider), Schulz, Seidler, Unzeitig-Cienskowski, (52e Steiger), Alsleben (77e Prigge), Krüger, Münch (58e Träbert) -Abraham, BölkeMSV Duisburg: Mahmutovic- Freutel, Henriksen, Flach, Zielinski- Fürst, Cin- Halverkamps (77. Karwatzki), Ebels (69. Dastler-Moccagatta), Leonhart - Hoppius (77. Öztamur)Doelpunten: 0: 1 Hoppius (2e) 0: 2 Hoppius (32e) 0: 3 Hoppius (55e) 0: 4 Leonhart (80e) 0: 5 Fürst FE (87e)Mis geen nieuws en informatie meer over uw zebra's.Servicekennisgeving en privacybeleidAlle nieuws en informatie over uw zebra's ontvangt u gratis per e-mail.Servicekennisgeving en privacybeleidBeveilig nu uw tickets voor de volgende wedstrijden van onze zebra's.